Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ДУБРАВАЦ: МАЊИ ПОТРЕС ПРОШАО БЕЗ ВЕЋИХ ПОСЉЕДИЦА

8 Децембар, 2020

Након напуштања Градског одбора ДНС Бањалука од стране бившег предсједника Боривоја Обрадовића и неколико функционера који су бранећи своје позиције напустили странку, чланство градске организације је остало јединствено уз поруку да наставља развијати и изграђивати бољи ДНС али и бољу Српску.

 

Жељко Дубравац, повјереник градске организације ДНС Бањалука, изјавио је да више од осамдесет одсто чланова градског одбора, као и двије трећине кандидата одборничке листе, без икаквог двоумљења и калкулација наставља рад и чланство у странци.

 

Дубравац каже да се у рекордно кратком времену јавио велики број чланова странке, чланова Градског одбора, предсједника мјесних одбора који су изразили подршку политици и одлукама органа ДНС.

 

– Овај мањи потрес у градској организацији је прошао готово без већих посљедица. Чланови Градског одбора истичу да већ дуже вријеме нису били задовољни радом предсједника и дијела Предсједништва градске организације, те да их није изненадила оваква одлука истих након што су добили одборничке мандате и запосјели функције. Већ извјесно вријеме су се осјетили одређени проблеми унутар градске организације, а најбољи показатељ је чињеница да је посљедња сједница Градског одбора ДНС одржана почетком марта, па је доношење најважнијих политичких одлука сведено на веома узак круг чланова Предсједништва, предвођено сада већ бившим руководством – рекао је Дубравац.

 

Истиче да је ДНС у претходне двије године прошао кроз далеко веће потресе од овог, али да је странка из свих изашла достојанствена и поштована од стране чланства и грађана, што су показали и управо завршени локални избори на којима је 62.000 грађана дало подршку политици ДНС.

 

– Јако сам задовољан израженом подршком и енергијом која се осјећа унутар градске организације, па разговор са људима и рад на терену настављамо у континуитету, те очекујем да органи странке врло брзо донесу одлуку о избору повјереништва које ће руководити градском организацијом до окончања унутарстраначких избора чији почетак је планиран за фебруар мјесец наредне године – закључује Дубравац.

 

Нешић: Тренутно нема елемената који би угрозили безбједносну...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

21 Март, 2023
ДУБРАВАЦ: Захвалан сам ДНС Брчко на посвећености и пожртвова...

Посланик Демократског народног савеза у Народној...

20 Март, 2023
Министар Нешић на састанку са амбасадором Републике Словачке...

Министар безбједности Ненад Нешић на састанку са...

16 Март, 2023
Нешић у посјети Сјеверној Македонији...

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић данас је у...

12 Март, 2023
Нешић угостио амбасадора Саудијске Арабије у БиХ г.Осамаха Д...

Министар Нешић данас је са својим сарадницима...

7 Март, 2023
НИЈЕ ИЗНЕНАЂЕН Нешић оптужио Уставни суд БиХ да доноси одлук...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић каже да није...

2 Март, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!