Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

НЕШИЋ: У МОДРИЧИ НАСТАВАК САРАДЊЕ СА СНСД-ом

5 Новембар, 2020

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић рекао је данас да је Предсједништво странке дало сагласност Општинском одбору ДНС-а у Модричи да настави сарадњу са СНСД-ом и подржи Мару Милошевић из СНСД-а као заједничког кандидат за начелника ове општине.

 

Нешић је навео да је ДНС у Модричи предложио руководству странке да би за ДНС у овој општини било најбоље да на изборима наступи у коалицији а СНСД-ом.

 

"Иступили смо из коалиције на нивоу Републике Српске и БиХ, а оставили слободу општинским одборима да сами одлуче о коалицијама у својим општинама", рекао је новинарима Нешић након састанка са руководством ОО ДНС-а у Модричи.

 

Он је навео да је задовољан стањем у Општинском одбору странке у Модричи, чије руководство очекује освајање највећег броја одборничких манданта и избор Маре Милошевић за начелника општине.

 

Нешић је оцијенио да ДНС у Републици Српској има велику подршку грађана, као и да све партије треба да се окупе око рјешавања питања економије и демографске слике у Српској.

 

Предсједник ОО ДНС-а Модрича Синиша Никић, који је носилац листе странке на изборима у Модричи, рекао је да је општини потребан привредни развој, индустријска зона, посао за младе и привлачење инвеститора.

 

Он је навео да је од марта у Модричи без посла остало више од 600 радника, те да је тешко стање и у локалном буџету, који је око 30 одсто мањи од планираног.

 

"Модрича је мала локална заједница која не може утицати на политичке односе у Републици Српској и БиХ, због чега је важно да ова општина има подршку свих републичких и институција на нивоу БиХ", рекао је Никић.

 

Руководство ОО ДНС-а са кандидатима на изборима у Модричи и предсједник странке Нешић су на Тргу Милан Јелић представили програм странке и разговарали са грађанима. 

 

Нешић: Алтернатива нерегуларној миграцији не може бити претв...

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић у Бриселу...

28 Новембар, 2023
Предсједник ДНС-а Ненад Нешић честитао је свим грађанима Реп...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић честитао је свим...

21 Новембар, 2023
Конференција за медије

Демократски народни савез ће у сриједу...

14 Новембар, 2023
Нешић у званичној посјети Републици Словенији...

Министар безбједности Босне и Херцеговине Ненад...

8 Новембар, 2023
Градска организација ДНС Градишка одржала ванредну изборну С...

Славко Мекињић једногласно је изабран за новог...

8 Новембар, 2023
Нешић за РТРС: На основу свих информација и изјава очекујем ...

На основу свих информација и изјава очекујем да...

7 Новембар, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!