Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

НЕШИЋ: ПРИЈЕДОР ЈЕ ПРИМЈЕР БРИГЕ ПРЕМА ГРАДУ И ГРАЂАНИМА

16 Октобар, 2020

Предсједник Демократског народног савеза Ненад Нешић изјавио је данас да је Приједор одабран за званичан почетак предизборне кампање ДНС-а јер је примјер како се власт предвођена ДНС-ом односи према граду и грађанима и како се у први план ставља брига за људе која је изнад политике и фотеља.

 

"Град Приједор је једно од најпожељнијих мјеста за улагања у овом дијелу Европе и цијелој Републици Српској, а томе је допринио Драгутин Родић као најближи сарадник и актуелног и претходног градоначелника Приједора и учинио да град Приједор буде ово што је данас", рекао је Нешић новинарима.

 

Он је изразио увјерење у побједу у Приједору, како за дужност градоначелника, тако и по броју одборника у локалном парламенту, те додао да ДНС наставља да се брине за даљи развој Приједора, за људе и за живот, а не за функције и мандате.

 

"Први сам указивао на проблем короне, како по здравље људи, тако и по оно од чега живимо. ДНС је упознат да овђе око 4.500 људи зависи од угоститељства и ми ћемо кроз клуб посланика у Народној скупштини Републике Српске предложити мјере да им се економска ситуација учини подношљивијом", најавио је Нешић.

 

Кандидат ДНС-а за градоначелника Приједора Драгутин Родић изјавио је да ДНС има два циља и да је чврсто увјерен да ће остварити оба, односно да ће ДНС имати градоначелника Приједора и поново најјачи клуб одборника у Скупштини града.

 

"Имамо моћну инфраструктуру и капитал од 12.700 гласова са претходних избора. Мислимо да смо радом и понашањем поново заслужили повјерење грађана. Политичка стабилност, економија и запошљавње, инфраструктура и социјална политика су базне политике из којих ће произађи све друге, а вјерујемо да ће грађани препознати ко је 16 година бринуо о граду и зашто је дошло до застоја у посљедње двије године", поручио је Родић.

Нешић на састанцима са Сашком Коцевим и Џонoм Кенедиjeм Мосо...

Министар безбједности Ненад Нешић имао је...

29 Март, 2023
Дубравац: Не стављајте со на рану!...

Посланик Демократског народног савеза у Народној...

26 Март, 2023
НЕНАД НЕШИЋ: НИКАДА НЕЋЕМО ЗАБОРАВИТИ 24. МАРТ 1999...

НАТО је на данашњи дан прије 24 године почео...

24 Март, 2023
Нешић у Бриселу са Ленарчићем и Аџићем...

Службе заштите и спасавања у Босни и Херцеговини...

23 Март, 2023
Нешић у Бриселу: Разговарао са комесаром ЕУ за сусједство и ...

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић је радну...

23 Март, 2023
Ненад Нешић за "Аваз": Тражим једно, радити по закону...

На нама је да осигурамо добру комуникацију и...

22 Март, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!