Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ЧЛАНОВИ ЦИШ-а ПОСЈЕТИЛИ РЕГИОНАЛНИ ОДБОР ДНС-а У ФЕДЕРАЦИЈИ БиХ

19 Септембар, 2020

Централни избори штаб ДНС-а у обиласку свих градских и општинских одбора ДНС-а у Републици Српској и ФБиХ, посјетио је данас општине у Федерацију БиХ.

 

У Дрвару је одржан састанак са свим предсједницима одбора, предсједником РО ДНС-а за ФБиХ, Никицом Боснићем, предсједницима Изборних штабова и кандидатом за начелника у Босанском Петровцу Дејаном Прошићем.

 

Шеф ЦИШ Драгомир Јовичић упознао је присутне са активностима ЦИШ које су у току и са предстојећим обавезама.

 

„ЦИШ је до сада урадио све предвиђене активности и наредне активности дочекујемо спремни, како странка у цјелини тако и ЦИШ“, рекао је Јовичић.

 

Он је присутне упознао и са стањем и спремношћу ДНС-а на цијелом простору Републике Српске, у  свим срединама и изразио оптимизам који се осјећа у свакој општинској и градској организацији Демократског народног савеза. 

 

Горан Змијањац, члан ЦИШ, је присутне упознао са начинима израде квалитетних анализа које ће ДНС-у помоћи у побољшању рада и предстојећим активностима, посебно с обзиром на специфичности у којима живе и раде општински одбори и наши чланови и симпатизери у општинама у ФБиХ. 

 

Демократски народни савез, наставио је Змијањац, води политику којој је приоритет рјешавање реалних животних проблема у свакој средини према реалном стању, са циљем унапређења живота, што подразумијева на првом мјесту борбу за радна мјеста, оживљавање привреде, али и свих дјелатности, просвјете, здравства, културног живота, односно свих потреба грађана које остварују у својим локалним срединама. 

 

Кандидат ДНС-а за начелника општине Босански Петровац Дејан Прошић, представио је активности овог одбора које су већ урађене, те рекао да су своје активности базирали и планирали на раније урађеној анализи и да су у приоритет својих активности ставили свакодневну комуникацију са суграђанима и тражење рјешења који ће бити и основ његове изборне кампање, када кампања почне. 

 

На састанку су у сличном тону говорили и предсједници ОО и ИШ из Босанског Грахова и Санског Моста.

 

„У њиховим изјавама се осјећа оптимизам и воља да остваре напредак и већу подршку ДНС-у, јер сматрају да су радили одговорно и у интересу својих суграђана и бирача“, рекао је Змијањац.

 

Предсједник РО г. Никица Боснић је у завршном обраћању истакао добру сарадњу са свим ОО ДНС-а у Федерацији БиХ, добру сарадњу са свим органима ДНС-а, предсједником Ненадом Нешићем, Предсједништвом, потпредсједником за ФБиХ Марком Аћићем, те са шефом ЦИШ Јовичићем и свим члановима ЦИШ.

Нешић: Не тражи од страног грађанина да намеће закон...

Драги Вукане, не тражи се од страног грађанина...

22 Фебруар, 2024
Нешић са амбасадором Француске

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић састао се...

22 Фебруар, 2024
Нешић: Суђење Додику - најбољи доказ да БиХ није суверена зе...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић оцијенио је да је...

5 Фебруар, 2024
НЕШИЋ: Наметање је политика нестанка БиХ а договор је полити...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић истакао је да није...

25 Јануар, 2024
Нешић: БиХ најмање слободна држава на свијету...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

14 Јануар, 2024
НЕШИЋ: РЕПУБЛИКА СРПСКА, КАО И СВЕТИ СТЕФАН, УПИСАНА У ВЈЕЧН...

Свим грађанима Републике Српске честитам 9....

8 Јануар, 2024
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!