Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ЦЕНТРАЛНИ ИЗБОРНИ ШТАБ ДНС-а

16 Септембар, 2020

Централни изборни штаб ДНС-а  је свој обилазак свих ГО и ОО ДНС-а завршио 16. 9. 2020. год. у Бања Луци на састанку са представницима Регионалног одбора Бања Лука; председницима градског и локалних организација и шефовима локалних Изборних штабова: ГО Бања Лука и ОО Петровац, Челинац, Источни Дрвар, Рибник, Мркоњић Град; Језеро, Котор Варош, Шипово и Купрес. 

 

На састанку председник ЦИШ-а и потпредседник ДНС-а проф. др Драгомир Јовичић је присутне упознао са стањем у свим РО ДНС-а у Републици Српској, са текућим активностима и наредним задацима како за ЦИШ, тако и за све локалне ИШ. 

 

Тренутно је фокус у раду свих органа Странке, на кандидовању чланова локалних бирачких одбора, које је у наредним данима, према Одлуци ЦИК БИХ, и избор и обука посматрача изборног процеса у свим срединама. 

 

На предстојећим локалним изборима ДНС ће настојати да све елементе изборног процеса уради према највишим стандардима; од квалитетне организације на цијелом простору Републике Републике и општинама у Ф БиХ, гдје ДНС има своје ОО, преко квалитетног Изборног програма, представљања наших кандидата и циља ДНС, а то је - да у сарадњи са нашим суграђанима у свим срединама дефинишемо проблеме и потребе и да одредимо приоритете у рјешавању истих. 

 

Горан Змијањац, члан ЦИШ, је у свом излагању представио резултате анализе која се континуирано обавља у ЦИШ, и представио начине на које свака локална средина може допринијети заједничком сагледавања реалног стања и начина како да их превазиђемо, у заједничком раду и свакодневној сарадњи ЦИШ и локалних ИЗ. Позвао је присутне представнике локалних ИШ да се у рјешавању свих "техничких питања" слободно обрате члановима ЦИШ према областима за које су задужени, јер ће се сви одазвати и заједно радити на побољшању рада свих органа, како би допринијели реализацији циљева, добијених од Председништва и председника Странке.

 

У наставку састанку су сви предсавници регије Бања Лука, представили стање у својим срединама, учињено до сада и наредне кораке које планирају, у сарадњи са ЦИШ. 

 

Највећи број локалних организација Странке је урадио ревизију чланства, учлањење нових и до сада политичких неактивних суграђана, обавио све до сада предвиђене активности и спремно очекују наредне активности у циљу припрема за предстојеће изборе, које сви очекују са израженим оптимизмом.

Нешић: Тренутно нема елемената који би угрозили безбједносну...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

21 Март, 2023
ДУБРАВАЦ: Захвалан сам ДНС Брчко на посвећености и пожртвова...

Посланик Демократског народног савеза у Народној...

20 Март, 2023
Министар Нешић на састанку са амбасадором Републике Словачке...

Министар безбједности Ненад Нешић на састанку са...

16 Март, 2023
Нешић у посјети Сјеверној Македонији...

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић данас је у...

12 Март, 2023
Нешић угостио амбасадора Саудијске Арабије у БиХ г.Осамаха Д...

Министар Нешић данас је са својим сарадницима...

7 Март, 2023
НИЈЕ ИЗНЕНАЂЕН Нешић оптужио Уставни суд БиХ да доноси одлук...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић каже да није...

2 Март, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!