Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ЦЕНТРАЛНИ ИЗБОРНИ ШТАБ ДНС-а

16 Септембар, 2020

Централни изборни штаб ДНС-а  је свој обилазак свих ГО и ОО ДНС-а завршио 16. 9. 2020. год. у Бања Луци на састанку са представницима Регионалног одбора Бања Лука; председницима градског и локалних организација и шефовима локалних Изборних штабова: ГО Бања Лука и ОО Петровац, Челинац, Источни Дрвар, Рибник, Мркоњић Град; Језеро, Котор Варош, Шипово и Купрес. 

 

На састанку председник ЦИШ-а и потпредседник ДНС-а проф. др Драгомир Јовичић је присутне упознао са стањем у свим РО ДНС-а у Републици Српској, са текућим активностима и наредним задацима како за ЦИШ, тако и за све локалне ИШ. 

 

Тренутно је фокус у раду свих органа Странке, на кандидовању чланова локалних бирачких одбора, које је у наредним данима, према Одлуци ЦИК БИХ, и избор и обука посматрача изборног процеса у свим срединама. 

 

На предстојећим локалним изборима ДНС ће настојати да све елементе изборног процеса уради према највишим стандардима; од квалитетне организације на цијелом простору Републике Републике и општинама у Ф БиХ, гдје ДНС има своје ОО, преко квалитетног Изборног програма, представљања наших кандидата и циља ДНС, а то је - да у сарадњи са нашим суграђанима у свим срединама дефинишемо проблеме и потребе и да одредимо приоритете у рјешавању истих. 

 

Горан Змијањац, члан ЦИШ, је у свом излагању представио резултате анализе која се континуирано обавља у ЦИШ, и представио начине на које свака локална средина може допринијети заједничком сагледавања реалног стања и начина како да их превазиђемо, у заједничком раду и свакодневној сарадњи ЦИШ и локалних ИЗ. Позвао је присутне представнике локалних ИШ да се у рјешавању свих "техничких питања" слободно обрате члановима ЦИШ према областима за које су задужени, јер ће се сви одазвати и заједно радити на побољшању рада свих органа, како би допринијели реализацији циљева, добијених од Председништва и председника Странке.

 

У наставку састанку су сви предсавници регије Бања Лука, представили стање у својим срединама, учињено до сада и наредне кораке које планирају, у сарадњи са ЦИШ. 

 

Највећи број локалних организација Странке је урадио ревизију чланства, учлањење нових и до сада политичких неактивних суграђана, обавио све до сада предвиђене активности и спремно очекују наредне активности у циљу припрема за предстојеће изборе, које сви очекују са израженим оптимизмом.

НЕШИЋ: НИЈЕ ШМИТУ СТАЛО ДО БИХ НЕГО ДО ДОБРЕ ПЛАТЕ...

''Кристијан Шмит је постао проблем ЕУ и почео се...

19 Март, 2024
НЕШИЋ: УСТАВ ЈЕ СИМБОЛ ВЕЛИЧИНЕ, ИСТОРИЈЕ И ЈЕДИНСТВА СРПСКО...

Тридесет и двије године Устава Републике Српске...

28 Фебруар, 2024
Нешић: Не тражи од страног грађанина да намеће закон...

Драги Вукане, не тражи се од страног грађанина...

22 Фебруар, 2024
Нешић са амбасадором Француске

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић састао се...

22 Фебруар, 2024
Нешић: Суђење Додику - најбољи доказ да БиХ није суверена зе...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић оцијенио је да је...

5 Фебруар, 2024
НЕШИЋ: Наметање је политика нестанка БиХ а договор је полити...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић истакао је да није...

25 Јануар, 2024
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!