Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

НОВИ ГРАД-НЕШИЋ: ДНС У ОВОЈ ОПШТИНИ СПРЕМАН ДА ОСТВАРИ ЗАЦРТАНИ ЦИЉ

28 Август, 2020

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић посјетио је данас општину Нови Град и приликом посјете одржао састанак са члановима Општинског одбора ДНС-а, присуствовао потписивању споразума са СНСД-а и разговарао са начелником општине Нови Град Мирославом Дрљачом.

 

На састанку са члановима ОО ДНС-а Нови Град, Нешић је пружио пуну подршку одбору и изразио задовољство са тренутном организацијом и активностима овог одбора.

 

Кључна тема у Новом Граду је ствар одлагања радиоактивног отпада у близини Уне, а говорио је и о другим важним питањима.

 

Након састанка са Општинским одбором, предсједници општинских одбора СНСД-а Мирослав Дрљача и ДНС-а Мирко Згоњанин потписали су данас споразум о подршци СНСД-овом кандидату за начелника општине Нови Град.

 

Нешић сматра да је споразум резултат оног што ДНС ради у Српској, да у свакој локалној заједници води рачуна о интересу грађана.

 

"Сматрамо да је Мирослав Дрљача интерес грађана и очекујемо његову побједу те да на тај начин наставимо континуитет у сарадњи републичке и локалне власти а све у интересу грађана", рекао је Нешић.


Згоњанин је рекао да је споразумом дефинисана сарадња и заједничко дјеловање на предстојећим локалним изборима и подршка кандидату за начелника Мирославу Дрљачи.

 

"Имамо дугогодишњу сарадњу уназад 10 година, та сарадња је добра, радили смо у интересу грађана општине Нови Град. Таква пракса ће бити и у наредном периоду", рекао је он.

 

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић разговарао је и са начелником општине Нови Град Мирославом Дрљачом о инфраструктурним пројектима који су у надлежности ЈП „Путеви Републике Српске“.

Нешић: Алтернатива нерегуларној миграцији не може бити претв...

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић у Бриселу...

28 Новембар, 2023
Предсједник ДНС-а Ненад Нешић честитао је свим грађанима Реп...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић честитао је свим...

21 Новембар, 2023
Конференција за медије

Демократски народни савез ће у сриједу...

14 Новембар, 2023
Нешић у званичној посјети Републици Словенији...

Министар безбједности Босне и Херцеговине Ненад...

8 Новембар, 2023
Градска организација ДНС Градишка одржала ванредну изборну С...

Славко Мекињић једногласно је изабран за новог...

8 Новембар, 2023
Нешић за РТРС: На основу свих информација и изјава очекујем ...

На основу свих информација и изјава очекујем да...

7 Новембар, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!