Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ГАВРИЋ: ОТВОРИЋЕМО ТЕСЛИЋ ПРЕМА СВИЈЕТУ ПРЕКО АУТО-ПУТА БЛ - ДОБОЈ И ДОВЕСТИ...

17 Август, 2020

Синиша Гаврић, предсједник Општинског одбор ДНС Теслић и носилац листе ДНС за ову локалну заједницу, за Инсајдер.ин говори о очекивањима од локалних избора, одборничкој листи у Теслићу, као и програму који ДНС нуди...

 

INSAJDER: Како теку припреме за предстојеће изборе, каква ће бити структура кандидата у погледу старосне доби, пола и нивоа образовања?
ГАВРИЋ: Предсједништво ОО ДНС-а Теслић је усвојило листу и носиоца листе за предстојеће локалне изборе. Демократски народни савез у Теслићу излази са комплетном листом, значи 34 кандидата за одборника, од којих је 14 јако квалитетних и способних жена кандидата, 6 студената, један магистар, 14 кандидата има високу стручну спрему, три су истакнута привредника, а што се тиче старосне структуре листа ОО ДНС-а у Теслићу је убједљиво најмлађа листа на подручју ове локалне заједнице и једна од најмлађих у Републици Српској. Кандидатима са листе смо покрили читаво подручје општине Теслић и сигуран сам да смо изабрали најбоље кандидате са подручја из којег долазе.

 

INSAJDER: У чему је основна предност кандидата ДНС над кандидатима осталих политичких партија у Вашој општини?
ГАВРИЋ: Прије свега ја као предсједник ОО ДНС-а Теслић и носилац листе за одборника вјерујем у ове људе, вјерујем да ми заједно имамо шта да понудимо грађанима Теслића. Предност кандидата ДНС за одборнике у скупштини општине Теслић је у људима који имају знање, вољу и енергију да сваки крај општине Теслић учине бољим за живот и да се боримо за стварање бољег амбијента за инвестиције како би задржали ову младост што нам одлази.

 

INSAJDER: Који је изборни циљ ДНС у Вашој општини и колико је он реалан и остварив?
ГАВРИЋ: Општински одбор ДНС Теслић утврдијо је циљ ДНС на предстојећим локалним изборима у Теслићу а то је да ДНС у новом локалном парламенту има свој клуб одборника. Ми вјерујемо у овај циљ и људи на одборничкој листи ДНС Теслић имају шта да кажу и понуде грађанима Теслића. Теслићани 15. новембра ће бити пред одлуком кога ће подржати, оно у шта ја и моји сарадници вјерујемо и људи на листама за одборнике, чланови предсједништва и ОО ДНС Теслић је то да ће ДНС бити озбиљан политички субјект на подручју наше општине и да ће то препознати Теслићани и подржати листу ДНС у Теслићу. А сви они који мисле да то нећемо урадити, ми ће мо овај наш циљ да остваримо, јер вјерујемо прије свега у себе, ја вјерујем да је ово најбоља одборничка листа у Теслићу, а и грађани Теслића ја сам убјеђен да ће подржати листу ДНС. Ниједног тренутка несумљам у остваривање овога циља а пред нама је да нашим радом, разговорима са грађанима ово и докажемо. Доста је подјела, вратимо Теслић грађанима. Теслић у срцу срцем за Теслић.

 

Нешић:БиХ је постконфликтно друштво које се најбрже опоравил...

''БиХ ће се вртити у зачараном кругу све док не...

30 Септембар, 2023
Предсједник ДНС-а Ненад Нешић изразио је своје дубоко жаљење...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић изразио је своје...

25 Септембар, 2023
Нешић: Монтирана оптужница без икаквог правног утемељења...

''Одлука Суда БиХ да врати на дораду оптужницу...

21 Август, 2023
НЕШИЋ ОСУДИО ПОТЕЗ ХРВАТСКЕ

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић најоштрије је...

17 Август, 2023
Нешић о саопштењу бошњачких генерала: Диносаурусима је мјест...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

10 Август, 2023
Нешић: Српска најснажнији бедем од мржње и намјера лоших људ...

''Какву је ''часну'' борбу водио Атиф Дудаковић...

7 Август, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!