Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ПРИЈЕДОР-ЈУЈИЋ-ЂАКОВИЋ: НАСТАВИТИ УСПЈЕШНУ САРАДЊУ

6 Јул, 2020

Министар управе и локалне самоуправе Републике Српске Сенка Јујић изјавила је данас да је ово министарство до сада имало успјешну сарадњу са градом Приједором и да ће тако бити настављено, те навела да је са градоначелником Миленком Ђаковићем данас разговарала о посљедицама епидемије вируса корона на привреду и на управљање Градском управом.

 

"Желим овом приликом да замолим све грађане да се придржавају мјера које су прописане, а то су заштитне маске и физичка дистанца, да се чувамо појединачно и самим тим и једни друге", рекла је Јујићева новинарима у Приједору.
 

Она је додала да ће заједно са градоначелником посјетити скупштинску салу опремљену у складу са нормативима који захтијевају овакве специфичне ситуације, као и матичну канцеларију да види како функционише.
 

Ђаковић је рекао да је једно од важнијих питања у регулацији заштите од вирусних обољења потреба да у законима о заштити становништва буду дорађене неке теме ради искључивања неких нејасноћа.
 

"Овако нешто је процијењено и у Бањалуци као неопходно, као и да на томе у наредном периоду треба да сарађују општинске и градске управе и Министарство управе и локалне самоуправе", навео је Ђаковић.
 

Он је оцијенио да су град и ово министарство имали дугогодишњу изузетно квалитетну сарадњу и да очекује наставак функционисања на исти начин.

 

"Град Приједор ће допринијети испуњавањем свих законских услова неопходних у функционисању. Град Приједор је увијек отворен за сарадњу, најмултиетничкији у БиХ, са усклађеним и добрим односима свих становника и на организован начин ће наставити да функционише и даље", поручио је Ђаковић. 

Нешић у Бриселу са Ленарчићем и Аџићем...

Службе заштите и спасавања у Босни и Херцеговини...

23 Март, 2023
Нешић у Бриселу: Разговарао са комесаром ЕУ за сусједство и ...

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић је радну...

23 Март, 2023
Ненад Нешић за "Аваз": Тражим једно, радити по закону...

На нама је да осигурамо добру комуникацију и...

22 Март, 2023
Нешић: Тренутно нема елемената који би угрозили безбједносну...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

21 Март, 2023
ДУБРАВАЦ: Захвалан сам ДНС Брчко на посвећености и пожртвова...

Посланик Демократског народног савеза у Народној...

20 Март, 2023
Министар Нешић на састанку са амбасадором Републике Словачке...

Министар безбједности Ненад Нешић на састанку са...

16 Март, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!