Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

РЕГИОНАЛНИ ОДБОР ДНС-а  БАЊА ЛУКА: С ОПТИМИЗМОМ НА ИЗБОРЕ

27 Мај, 2020

Регионални одбор ДНС-а Бања Лука одржао је синоћ шесту сједницу на којој је разматрана актуелна политичка ситуација и започете припреме за локалне изборе 2020. године.

 

Предсједник Регионалног одбора Демократског народног савеза Бања Лука Жељко Дубравац кратко се осврнуо  на унутарстраначке прилике и односе у коалицији. Разматране су специфичности овогодишњих избора, с процјеном да ће они бити другачији од претходних.

 

„Због околности које су изазване пандемијом новог вируса корона, биће потребно да  прилагодимо методе рада и организацију предизборне кампање, с циљем што бољих изборних резултата“, поручио је Дубравац.

 

Потпредсједник ДНС Марко Аћић је истакао да је неопходно  да се на изборним листама нађу најбољи кандидати које могу понудити општинске организације.

 

„У изборни процес треба да се уђе са што више оптимизма“, рекао је Аћић и додао да за  оптимизам постоји реална основа, утемељена на посљедњим истраживањима изборне воље грађана.

 

Аћић је позвао све представнике општинских одбора да прате рокове обавеза које ће прописати Централна изборна комисија и да благовремено реагују.

 

Потпредсједник ДНС-а Драгомир Јовичић је позвао на мобилност и нагласио да ће из Централног изборног штаба странке благовремено бити послана упутства свим локалним изборним штабовима.

 

„Тежња је да се изборне активности уједначе како би се постигло што ефикасније и усклађеније дјеловање на терену“, рекао је Јовичић.

 

Боривој Обрадовић, предсједник Градског одбора ДНС Бања Лука је констатовао да је бањалучка градска организација, због кадровских промјена у врху Градске огранизације, протеклих мјесеци имала врло динамичне активности усмјерене ка њеној консолидацији.

 

„Постигли смо велики напредак, без обзира на отежане услове рада  проузроковане актуелном епидемиолошком ситуацијом“, истакао је Обрадовић.

 

Закључено  је да се обиласци одбора у регији Бања Лука, који су раније договорени са предсједником ДНС Ненадом Нешићем, у наредном периоду реализују.

Нешић: Монтирана оптужница без икаквог правног утемељења...

''Одлука Суда БиХ да врати на дораду оптужницу...

21 Август, 2023
НЕШИЋ ОСУДИО ПОТЕЗ ХРВАТСКЕ

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић најоштрије је...

17 Август, 2023
Нешић о саопштењу бошњачких генерала: Диносаурусима је мјест...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

10 Август, 2023
Нешић: Српска најснажнији бедем од мржње и намјера лоших људ...

''Какву је ''часну'' борбу водио Атиф Дудаковић...

7 Август, 2023
Патолошка мржња Дениса Бећировића према свему што је српско....

Ако нешто изгриза темеље БиХ, подрива темеље...

1 Август, 2023
НЕШИЋ: СРПСКЕ НЕ БИ БИЛО ДА ЈЕ МИШЉЕЊЕ ЗАПАДНИХ СИЛА БИЛО ВО...

Воља народа се не може санкционисати, а рад...

1 Август, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!