Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ДНС ИСТОЧНА ИЛИЏА: ПОМОЋ ЗА НАЈСТАРИЈЕ СУГРАЂАНЕ

11 Април, 2020

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић и посланик у Народној скупштини  Републике Српске Александар Главаш подржали су хуманитарну акцију Општинског одбора ДНС-а Источна Илиџа,који је показао да мисли на своје најстарије суграђане, да нису сами и да нема разлога за бригу. Преко 100 пакета помоћи, претходних дана, уручено је грађанима ове општине.

 

„Хуманитарне акције су организовали Општински одбори Демократског народног савеза широм Републике Српске, а ових дана и OO Источна Илиџа је реализовала своју. Када се налазите на функцији предсједника, остаје вам само да подржавате идеје, јер сте на челу једне нове младе снаге, коју чине квалитетни људи и добри политички лидери. Ми ћемо увијек, бити уз наше грађане и заједничким снагама ћемо и ово вријеме звати прошлост“, рекао је Нешић.

 

„Као посланик Демократског народног савеза, а и један од најмлађих посланика у овом сазиву НС РС, увијек ћу са задовољством се одазивати свим акцијама, јер носим терет да требам бити примјер младим људима, који желе да иду мојим стопама, за нашу заједничку бољу будућност. Ми млади, управо треба да олакшамо најстаријој популацији, јер је старијим од 65. година онемогућено кретање, а наше мало њима значи много“,рекао је Главаш.

 

Предсједница Општинског одбора Источна Илиџа Биљана Ристић рекла је да је највеће задовољство када види топао осмијех и срдачну добродошлицу најстаријих суграђана,  када им покажете да иако дјеца нису близу, они никада неће бити сами, све док смо ми један овакав народ, који никада не мисли само на себе.

 

„Демократски народни савез је увијек био ту и увијек ће бити за своје грађане. А поносна сам, што сам на челу Општинског одбора кога чине, прије свега добри пријатељи и комшије, спремни да пруже руку помоћи. Посебну захвалност дугујем предсједнику Ненаду Нешићу и посланику Александру Главашу, јер су се без размишљања одазвали на нашу акцију“,рекла је Ристићева.

Нешић у Бриселу са Ленарчићем и Аџићем...

Службе заштите и спасавања у Босни и Херцеговини...

23 Март, 2023
Нешић у Бриселу: Разговарао са комесаром ЕУ за сусједство и ...

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић је радну...

23 Март, 2023
Ненад Нешић за "Аваз": Тражим једно, радити по закону...

На нама је да осигурамо добру комуникацију и...

22 Март, 2023
Нешић: Тренутно нема елемената који би угрозили безбједносну...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

21 Март, 2023
ДУБРАВАЦ: Захвалан сам ДНС Брчко на посвећености и пожртвова...

Посланик Демократског народног савеза у Народној...

20 Март, 2023
Министар Нешић на састанку са амбасадором Републике Словачке...

Министар безбједности Ненад Нешић на састанку са...

16 Март, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!