Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

ПАВИЋ УРУЧИО ЧЛАНСКУ КЊИЖИЦУ ДНС-а ОДБОРНИКУ У СКУШТИНИ ОПШТИНЕ ПРЊАВОР

1 Децембар, 2019

Предсједник ДНС-а Марко Павић изјавио је да ће регија у којој су Градишка, Лакташи, Србац и Прњавор бити један од носилаца активности странке будући да се на том подручју све више препознаје политика ДНС-а.

 

Павић је истакао да је ДНС "провјетрио" своје редове и да је својим програмом предвидио јачање свих структура странке, а да је резултат оснаживања долазак нових људи. 

 

Он је навео данашњи (01.12.2019.) примјер у Прњавору гдје је одборник НДП-а у Скупштини општине Славиша Милинчић прешао у ДНС, оцијенивши да су људи препознали добру политику странке. 

 

"Он се у времену када су многи мислили да странка слаби опредијелио да дође у ДНС, јер је увидио да та политика не може слабити, да та политика доноси добро и грађанима мјесне заједнице и општине и Републике Српске", рекао је Павић након што је Милинчићу уручио чланску књижицу. 

 

Павић је нагласио да је циљ странке да на наредним изборима освоји више од 100.000 гласова и да свака локална заједница има задатак да освоји више гласова него на протеклим изборима. 

 

"Регија у којој су Градишка, Лакташи, Србац и Прњавор биће један од носилаца активности ДНС, јер се на овој регији све више препознаје политика ДНС-а, све више људи који су профилисани, имају своје ставове, долази у нашу странку", поновио је Павић. 

 

Милинчић је рекао да је у ДНС-у препознао искрену политику чији је циљ добробит грађана и најавио да ће интересе странке заступати у локалном парламенту заједно са Савком Тумбаком. 

 

"ДНС је тренутно најискренији према својим гласачима. Раздвојено је `жито од кукоља`, у странци су остали искрени људи који раде за добробит овог народа" , оцијенио је Милинчић. 

 

Предсједник прњаворског одбора ДНС-а Драган Радић рекао је да од Милинчића очекује коректну сарадњу, те најавио рад на јачању општинске организације, увјерен, како је навео, да ће на наредним изборима направити веома добар резултат. Он је додао да у наредном мандату очекују четири одборничка мјеста.

 

Данашњем уручивању чланске књижице присуствовали су замјеник предсједника ДНС-а и генерални секретар Драгутин Родић, шеф Клуба посланика у НС РС и потпредсједник ДНС-а Дарко Бањац, посланик у НС РС и предсједник РО ДНС-а Лијевче Дане Малешевић и  чланови ДНС-а.

Ненад Нешић за "Аваз": Тражим једно, радити по закону...

На нама је да осигурамо добру комуникацију и...

22 Март, 2023
Нешић: Тренутно нема елемената који би угрозили безбједносну...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

21 Март, 2023
ДУБРАВАЦ: Захвалан сам ДНС Брчко на посвећености и пожртвова...

Посланик Демократског народног савеза у Народној...

20 Март, 2023
Министар Нешић на састанку са амбасадором Републике Словачке...

Министар безбједности Ненад Нешић на састанку са...

16 Март, 2023
Нешић у посјети Сјеверној Македонији...

Министар безбједности БиХ Ненад Нешић данас је у...

12 Март, 2023
Нешић угостио амбасадора Саудијске Арабије у БиХ г.Осамаха Д...

Министар Нешић данас је са својим сарадницима...

7 Март, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!