Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

МРАКОВИЦА-ПАВИЋ: ЖЕНЕ НАЈВЈЕРНИЈИ, НАЈПОУЗДАНИЈИ И НАЈСТАБИЛНИЈИ ФАКТОР СТРАНКЕ

26 Октобар, 2019

Предсједник ДНС-а Марко Павић изјавио је данас (26.10.2019.) да су жене једне од највјернијих и најпоузданијих чланова ДНС-а и да су биле један од најстабилнијих фактора унутар странке када је ДНС имао проблема са својим коалиционим партнерима.

 

"Наш Главни одбор жена је остао потпуно уз ДНС и ту су жене које су тада и шиканиране. Како су биле стабилне у оно турбулентно вријеме када су се сви били обрушили на ДНС и издржале све то, и пуно њих је тада смијењено, ниједној од њих није пало на памет да напушта ДНС, него да само још жешће раде на провођењу политике ДНС-а", рекао је Павић. 

 

Он је новинарима на Мраковици, гдје је присуствовао сједници Главног одбора Организације жена ДНС-а, рекао да је политика ДНС-а окренута економији, запошљавању и грађењу положаја Републике Српске и БиХ у међународним односима, а не националним и међунационалним односима. 

 

"Можда је и то једна од сметњи што смо у посљедње вријеме мета напада многих, али ми ћемо истрајати на својој политици, јер је она сигурно перспективна и дугорочна, а ово што се ради према нама, то је краткорочно и то ће брзо проћи", поручио је Павић. 

 

Предсједник Организације жена ДНС-а Слађана Илић рекла је да је данашњи састанак инициран на посљедњој сједници Главног одбора Организације жена ДНС-а из жеље да се заједно са страначким колегама и представнцима младих договори најбољи начин за реализацију идеја и програмских циљева ДНС-а. 

 

"Циљ нам је да заједнички утврдимо правце дјеловања како бисмо још више омасовили и оснажили нашу организацију и улогу жене довели на онај стадијум који заслужује, односно да жене буду заступљене у свим сферама политичког и друштвеног дјеловања", рекла је Илићева.
 

Нешић:БиХ је постконфликтно друштво које се најбрже опоравил...

''БиХ ће се вртити у зачараном кругу све док не...

30 Септембар, 2023
Предсједник ДНС-а Ненад Нешић изразио је своје дубоко жаљење...

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић изразио је своје...

25 Септембар, 2023
Нешић: Монтирана оптужница без икаквог правног утемељења...

''Одлука Суда БиХ да врати на дораду оптужницу...

21 Август, 2023
НЕШИЋ ОСУДИО ПОТЕЗ ХРВАТСКЕ

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић најоштрије је...

17 Август, 2023
Нешић о саопштењу бошњачких генерала: Диносаурусима је мјест...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

10 Август, 2023
Нешић: Српска најснажнији бедем од мржње и намјера лоших људ...

''Какву је ''часну'' борбу водио Атиф Дудаковић...

7 Август, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!