Бошка Тошића 4 Бања Лука, Република Српска, БиХ

Новости

БИСТРИЦА: ДНС ЈЕДИНСТВЕН, ЈАК И СТАБИЛАН

4 Октобар, 2019

Предсједник ДНС-а Марко Павић, замјеник предсједника ДНС-а Драгутин Родић, предсједник Градске организације ДНС-а Миленко Ђаковић и посланик ДНС-а у НС РС Мирко Совиљ, разговарали су данас (04.10.2019.) са мјештанима приједорске мјесне заједнице Бистрица те члановима ДНС-а овога краја.

 

Предсједник Павић упознао је све присутне о тренутној ситуацији унутар странке, а говорио је и актуелној политичкој ситуацији у Републици Српској и БиХ.

 

„Успјели смо да се консолдујемо и да се вратимо на пут ДНС-а, а то је пут јединства, залагања, рада и остваривања што бољих, првенствено економских резултата за добробит грађана“, рекао је Павић, додајући да је ДНС из свих ових проблема изашао јачи и стабилнији и да је сасвим увјерен да ће ДНС своју снагу показати на наредним локалним изборима.

 

Присутне чланове и мјештане поздравио је и градоначелник, предсједник ГО ДНС-а Приједор Миленко Ђаковић који је, између осталог говорио о последњим дешавањима у Скупштини града.

 

„Чврсто вјерујем да ће све ове незаконито донесене одлуке бити поништене и да ћемо се вратити на прави курс у раду локалног парламента а то је курс правде и закона. Своје грађане никада нисмо изневјерили па нећемо ни овога пута а то ћемо показати и наредне године, у октобру. Из свих свих проблема изаћи ћемо само још јачи и још  јединственији“, рекао је Ђаковић. 

 

Чланови Мјесне организације ДНС  Бистрица подржали су предсједника ДНС-а Марка Павића и дали пуну подршку раду Градске организације ДНС-а Приједор и градоначелнику Миленку Ђаковићу.
 

Нешић: Монтирана оптужница без икаквог правног утемељења...

''Одлука Суда БиХ да врати на дораду оптужницу...

21 Август, 2023
НЕШИЋ ОСУДИО ПОТЕЗ ХРВАТСКЕ

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић најоштрије је...

17 Август, 2023
Нешић о саопштењу бошњачких генерала: Диносаурусима је мјест...

Министар безбједности у Савјету министара Ненад...

10 Август, 2023
Нешић: Српска најснажнији бедем од мржње и намјера лоших људ...

''Какву је ''часну'' борбу водио Атиф Дудаковић...

7 Август, 2023
Патолошка мржња Дениса Бећировића према свему што је српско....

Ако нешто изгриза темеље БиХ, подрива темеље...

1 Август, 2023
НЕШИЋ: СРПСКЕ НЕ БИ БИЛО ДА ЈЕ МИШЉЕЊЕ ЗАПАДНИХ СИЛА БИЛО ВО...

Воља народа се не може санкционисати, а рад...

1 Август, 2023
X

Питајте ДНС
Да би сте послали питање сва поља морају бити попуњена.

X

Приступница
Поља са * су обавезна!